Курс Євро на 14.12.2018: 1 EUR = 31.6876 UAH. Курс за тиждень

Рішення для здобних виробів від компанії Lesaffre

Здобні булочні вироби займають вагому частку в асортименті хлібопекарських підприємств в ...

Компания «Лесаффр Украина» приглашает Вас посетить конференцию B&B Bakery and Business: «Украинское хлебопечение: от эклектики до модерна».

Конференция B&B Bakery and Business — это уникальная международная специализированная научно- ...

Новинки Lesaffre для житніх сортів хліба

Как известно, ржаные и ржано-пшеничные сорта хлеба являются характерными для Украины испокон ...

Lesaffre Baking Center™. 40-річний ювілей

Компанія Lesaffre, світовий лідер з виробництва хлібопекарських дріжджів, створила перший центр ...

Стартові культури для заквасок від компанії Lesaffre

В Україні, як і в інших країнах Східної та Центральної Європи, склалися сильні традиції щодо ...

Різдво. Європейські традиції, що переходять від покоління до покоління

Різдво – це найважливіше свято в році для будь-якої європейської сім’ї, тому готуються до нього ...

Багатство смаку та аромату житньо-пшеничного хліба з новими сумішами Lesaffre

Останніми роками на вітчизняному ринку хлібопечення спостерігається скорочення споживання так ...

Аромат різдвяних свят

Коли відчуваєш аромати кориці, меду, гвоздики та цитрусових морозяного зимового вечора, вони ...

Здобні вироби: нові рішення від компанії Lesaffre

Асортимент здобних булочних виробів в різних країнах світу істотно відрізняється Поясненням ...

Технологічні рішення для виробництва житньо-пшеничних сортів хліба від компанії Lesaffre

Декілька століть тому в Україні хлібобулочні вироби з житнього борошна були досить ...

Хлібопекарні поліпшувачі – гарантія якості Вашої продукції

Ферменты в хлебопекарной промышленности используют с целью интенсификации биохимических ...

М’якість та свіжість хлібобулочних виробів – параметри технологічного процесу

Підбір параметрів ведення технологічного процесу виготовлення тих чи інших виробів тривалого ...

160 років Лесаффр

Вместе с вами с 1853 года Искусство хлебопечения — одна из самых древних и емких наук в нашей ...

Cмак та аромат хліба – інгредієнти

Механізм формування смаку та аромату хліба — процес досить складний та багатостадійний, і ...

Смак Європи

Настоящий французский багет Как много всего в этих словах Это золотистая и хрустящая ...

Бродіння як основоположний процес формування смаку та аромату хліба

Смак та аромат хліба — це настільки багатогранна оцінка продукту, для описання якої складно ...

Основні критерії якості тостового хліба

Тостовый хлеб самый популярный англо-саксонский хлеб и наиболее часто употребляемый в ...

Закваски у хлібопеченні

В наши дни потребитель, помимо внешней привлекательности хлеба, все больше внимания уделяет ...

Профілактика мікробіологічного псування – основа стабільної якості хлібобулочних виробів у теплий період року

Звичайно, ця проблема не є новою Даному питанню було присвячено цілий ряд наукових ...

Бриошь: популярность и причины ее успеха

Бриошь с момента своего появления и по сей день является таким же популярным символом Франции, ...