Курс Євро на 01.06.2020: 1 EUR = 29.9275 UAH. Курс за тиждень

Зерновий круасан

Зерновий круасан з використанням суміші Пшенична ...

Рішення для здобних виробів від компанії Lesaffre

Здобні булочні вироби займають вагому частку в асортименті хлібопекарських підприємств в ...

Житньо-пшеничний хліб: традиції та сучасність

Житньо-пшеничний хліб здавна був традиційним хлібом для українського хлібопечення За часів ...

Мистецтво формування смаку хліба…

Сьогодні в світі є тенденція щодо збалансованої їжі з високою харчовою цінністю, що сприятиме ...

Об’єм готової продукції – один із основних критеріїв якості хлібобулочних виробів

Форма, об’єм і забарвлення скоринки хлібобулочних виробів належать до тих основних показників ...

Стартові культури для заквасок від компанії Lesaffre

В Україні, як і в інших країнах Східної та Центральної Європи, склалися сильні традиції щодо ...

Бездріжджовий хліб – сучасні виклики у хлібопеченні

Останнім часом серед споживачів хлібобулочних виробів зберігається стійка тенденція до вибору ...

Багатство смаку та аромату житньо-пшеничного хліба з новими сумішами Lesaffre

Останніми роками на вітчизняному ринку хлібопечення спостерігається скорочення споживання так ...

Аромат різдвяних свят

Коли відчуваєш аромати кориці, меду, гвоздики та цитрусових морозяного зимового вечора, вони ...

Приготування заварного хліба спрощується….

Асортимент хлібобулочних виробів, що випускається сьогодні в Україні, досить широкий і налічує ...

Технологічні рішення для виробництва житньо-пшеничних сортів хліба від компанії Lesaffre

Декілька століть тому в Україні хлібобулочні вироби з житнього борошна були досить ...

З світу по хлібу!

Сьогодні є стійка тенденція до гастрономічної глобалізації, коли в одній тарілці чи на одному ...

Майбутнє хліба? Хліб майбутнього?

На таке питання, звісно, не може бути однозначної відповіді, адже має значення багато факторів як ...

Декілька фактів про дріжджі

Дріжджі застосовувались у хлібопеченні ще в ті далекі часи, коли не було відомо ні про їхнє ...

Cмак та аромат хліба – інгредієнти

Механізм формування смаку та аромату хліба — процес досить складний та багатостадійний, і ...

Питання вмісту солі в хлібобулочних виробах

Сіль кухонна є незамінним інгредієнтом як для щоденного використання в побуті, так і для ...

Бродіння як основоположний процес формування смаку та аромату хліба

Смак та аромат хліба — це настільки багатогранна оцінка продукту, для описання якої складно ...

Нові можливості для виготовлення натурального якісного хліба

В останні роки споживацькі інтереси і бажання, пов’язані з продуктами харчування, змінились, і це ...

Особливості технології високорецептурних здобних виробів

Існує багато традицій, пов’язаних з святкуванням Великодня Але невід’ємною її частиною є ...

Lesaffre: працюємо з Вами заради спільного розвитку

Історія компанії Lesaffre бере свій початок ще у 1853 році, коли землевласники Луї Лесаффр і Луї ...

Технологічні рішення для листкових виробів від компанії Lesaffre

Сьогодні виробництво листкових виробів в Україні є тенденцією ринку і має зростаючий попит ...