Курс Євро на 14.12.2018: 1 EUR = 31.6876 UAH. Курс за тиждень

Пекарський центр ТОВ «Лесаффр Україна»

Адреса: Україна, м. Київ, вул. Бориспільська 9, корпус 91, 4 поверх

Створений в Києві Baking Center є місцем для співпраці і дає можливість компанії Lesaffre і пекарям обмінюватися досвідом, підвищувати свій професійний рівень, розробляти нові хлібопекарські технології.

Для реєстрації на семінари в Києві відправте, будь ласка, свою заявку на info.ua@lesaffre.com. Приймаються перші 20 заявок. Заявки приймаються не пізніше ніж за тиждень.

event

Холодне вистоювання на німецькому обладнанні DEBAG

01 Січ 2019 р.

Увага, дату семінара буде змінено!

Холодне бродіння напівфабрикатів – один із різновидів технології контрольованого вистоювання. Вона полягає в регулюванні технологічного процесу (блокуванні чи сповільненні) бродіння за допомогою температури. Дана технологія має безліч переваг у порівнянні з прямим способом виготовлення продукції:

  • покращення органолептичних показників якості виробів;
  • гнучкість технологічного процесу;
  • максимально свіжа продукція.

На даному семінарі компанії Лесаффр ми розглянемо можливі варіанти холодного вистоювання, поділимося особливостями даних процесів та ін.


event

Святкова випічка

06 Лют 2019 р.

Великдень – це світле та велике свято для всіх нас. Проте на її приготування щороку працівникам хлібопекарських виробництв потрібно витратити чимало зусиль. Адже ми хочемо максимально задовольнити нашого споживача високою якістю продукції, особливими смаковими властивостями, декором.

З метою забезпечення кількості виробів у торговій мережі, актуальним питанням залишається подовження свіжості та м’якості пасхальних виробів.

Відвідавши даний семінар компанії Лесаффр, Ви отримаєте кваліфіковані відповіді на питання щодо асортименту пасхальної продукції, особливостей різних способів тістоприготування та подовження термінів зберігання виробів.


event

Святкова випічка

27 Лют 2019 р.

Великдень – це світле та велике свято для всіх нас. Проте на її приготування щороку працівникам хлібопекарських виробництв потрібно витратити чимало зусиль. Адже ми хочемо максимально задовольнити нашого споживача високою якістю продукції, особливими смаковими властивостями, декором.

З метою забезпечення кількості виробів у торговій мережі, актуальним питанням залишається подовження свіжості та м’якості пасхальних виробів.

Відвідавши даний семінар компанії Лесаффр, Ви отримаєте кваліфіковані відповіді на питання щодо асортименту пасхальної продукції, особливостей різних способів тістоприготування та подовження термінів зберігання виробів.


event

Неповторна Італія. Смак Середземномор’я

13 Бер 2019 р.

Тепла Італія відома не тільки своїми неймовірними середземноморськими пейзажами, а й смачною, характерною для даної країни випічкою. Одним із головних символів Італії є тонка піцца, яка своїм різноманіттям топінгів вражає навіть найвибагливіших гурманів. У кожному регіоні Італії Вас буде зустрічати нова, не схожа ні на що «фокачча». А хрустка скоринка, кремова м’якушка, надзвичайна пориста структура, легкої «чіабатти» просто зведе з розуму.

Цікаво? Тоді чекаємо Вас на семінарі. Технологи компанії Лесаффр поділяться з Вами особливостями приготування кожного з цих виробів та розкриють секрети успіху справжньої італійської випічки.


event

Покращення смаку та аромату хліба. Вироби з використанням заквасок та заварок, зброджених напівфабрикатів

18 Вер 2019 р. - 19 Вер 2019 р.

Смак закваски відомий у всьому світі століттями. Він сприяв створенню великої різноманітності видів хліба з відмінними смаками та текстурою. Більшість виробів із використанням закваски мають схожу загальну рецептуру. Так чому ж вони відрізняються за смаковими властивостями?
Які напівфабрикати (закваски, заварки, заквашені зерна) надають хлібу автентичності та підвищують його харчову цінність? Що саме сприяє покращенню якості, подовженню терміну зберігання готової продукції? Саме це, та багато іншого Ви дізнаєтеся відвідавши теоретико – практичний семінар компанії ТОВ «Лесаффр Україна».


event

Новітні технології у хлібопеченні України. Виготовлення продукції за умов контрольованого вистоювання напівфабрикатів

09 Жов 2019 р. - 10 Жов 2019 р.

На сьогодні досить популярним стає технологія відкладеного випікання (ТВВ). Вона має широкий попит у
європейських країнах, де переривання процесу виготовлення хлібобулочної продукції в часі є досить
зручним для організації роботи міні – пекарень та деяких середніх виробників.
Найрозповсюдженіший прояв ТВВ – холодне вистоювання напівфабрикатів.

У залежності від стадії процесу, коли буде відбуватися блокування вистоювання, необхідно чітко
розуміти, якими повинні бути технологічні параметри ведення процесу та впроваджувати спеціальні
технічні рішення для забезпечення отримання високоякісної продукції.

На семінарі ми розглянемо всі варіанти холодного вистоювання, розкажемо про особливості ведення
даних процесів та підберемо технологію, що буде найкраще адаптована до умов Вашого виробництва
на прикладі виготовлення листкової та здобної продукції, хлібобулочних виробів.


event

Традиції хлібопечення Франції

06 Лис 2019 р.

Така смачна та така різна – це без сумніву французька випічка. Вона завжди була прикладом довершення. Пекарів вважали свого роду митцями, які вирізнялися тонким смаком та високими вимогами щодо вибору сировини та її якості.
Хто не чув про багет чи круасан? Без них не можливо уявити собі жоден французький сніданок.
На даному семінарі технологи компанії Лесаффр поділяться з Вами секретами приготування справжнього французького багета з хрусткою скоринкою, ароматного вершкового круасана, бріоші та інших традиційних ласощів.


event

Технології заморожених напівфабрикатів в умовах середніх та малих виробництв

20 Лис 2019 р. - 21 Лис 2019 р.

Технології приготування заморожених напівфабрикатів за останні десятиліття зайняли вагоме місце серед технологій відкладеного випікання, які використовуються для тимчасового переривання (зупинки) технологічного процесу виготовлення хлібобулочних виробів. Застосування технологій заморожування має досить багато переваг. Але в повній мірі скористатися ними можна лише в тому випадку, якщо технолог чи інший управлінський персонал знає як з даними технологіями працювати і, відповідно, забезпечити стабільну якість готових виробів.

На семінарі Ви ознайомитесь з основними принципами та особливостями виготовлення заморожених напівфабрикатів в залежності від вибраної технології (сформовані заморожені чи частково вистояні заморожені вироби, напіввипечена продукція). З метою отримання якісної продукції ми допоможемо Вам з правильним вибором інгредієнтів.